Noutati

13 adolescenti sustinuti de fundatia Bancii Transilvania, Clujul Are Suflet, au intrat la facultate si la scoala postliceala

Clujul Are Suflet are motive de bucurie: 13 dintre tinerii sustinuti de fundatie au intrat la facultate si la scoala postliceala. Acestia vor studia în domenii precum: stiinte economice, informatica, inginerie, psihologie, arte, sanitar şi turism.


“Ne bucuram foarte mult pentru reusita elevilor, este un pas mare pentru un drum mai bun in viata, prin continuarea studiilor. Aprecierea noastra se indreapta, de asemenea, catre membrii echipei fundatiei pentru ca aceste rezultate inseamna mult efort şi suflet din partea lor”. – declara Tiberiu Moisa, Preşedinte, Clujul Are Suflet şi Director General Adjunct IMM şi MidCorporate, Banca Transilvania.


Fundatia ajuta tineri cu varste intre 14 si 20 de ani, care provin din medii sociale cu probleme, sa isi continue scoala, sa obtina note mai bune, sa se pregateasca pentru o meserie si sa gaseasca un loc de munca. Acestia beneficiaza de suport educational (asistenta psihopedagogica, monitorizarea evolutiei scolare), sprijin pentru imbunatatirea situatiei scolare (meditatii la diferite materii, ajutor la teme), consiliere (asistenta sociala, consiliere psihologica, psihoterapie, consiliere medicala, educatie pentru sanatate), respectiv de programe pentru orientarea în cariera si dezvoltare personala – toate organizate la centrul de zi al fundatiei, in Cluj-Napoca.


In cei aproape 10 ani de activitate, Clujul Are Suflet – cel mai mare proiect de CSR al Bancii Transilvania - a susținut aproximativ 2.000 de tineri. Dintre acestia, peste 200 au promovat bacalaureatul, 130 sunt acum studenti sau au terminat facultatea, 250 au absolvit cursuri de calificare profesionala, iar peste 400 au fost ajutati sa isi gaseasca un loc de munca.