Psihopedagogi

FLORIN DANIEL COMAN

Psihopedagog – parte a echipei din august 2015

Activitati in cadrul Fundatiei “Clujul Are Suflet”: asistență psihopedagogică prin ședințe individuale și de grup, colaborare cu ceilalți specialiști din cadrul centrului în realizarea grupurilor de dezvoltare personală;

Studii: Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației; Masterat în “Tehnici psihologice pentru controlul comportamentului și dezvoltarea potențialului uman” Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca;

Experienta profesionala: 7 ani experiență în psihopedagogie specială și educație.

 “Pentru mine, Clujul Are Suflet e locul în care pot interacționa cu viitori adulți într-un mod care face cu adevărat o diferență în viața lor. Pentru tineri e un loc în care sunt valorizați și opinia lor contează, un loc în care vin ca într-o familie, una din care mă bucur să fac parte”.

 

 

 

Hîrtopanu Nicoleta-Mădălina

Psihopedagog - parte a echipei “Clujul Are Suflet” din octombrie 2019;

Activitati in cadrul Fundatiei „Clujul Are Suflet”: asistență psihopedagogică prin ședințe individuale și de grup, colaborare cu ceilalți specialiști din cadrul centrului în realizarea grupurilor de dezvoltare personală.

Studii: Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației;

Experienta profesionala: este primul loc de munca in servicii sociale.

 

“Mă bucur că pot face parte din echipa ,,Clujul Are Suflet" și că pot să particip la formarea viitorilor adulți. Mai mult de atât, îmi doresc să reușesc să le împărtășesc adolescenților faptul că la baza dezvoltării armonioase a unei persoane stă educația, așa cum afirma J. J Rousseau faptul că ,,plantele se formează prin cultivare și omul prin educație."”