Povestea noastra

Din 2007, fundatia Clujul Are Suflet a ajutat peste 2.000 de tineri cu varste intre 14 si 20 de ani, care provin din familii cu o situatie sociala modesta sa isi cunoasca adevaratul potential, sa termine cu bine scoala si sa se (re)califice.

 

Activitatile specifice au loc in Cluj-Napoca, intr-un centru de zi, unde adolescentii au la dispozitie servicii educative, de consiliere si socializare, respectiv medicale. Clujul Are Suflet are propria echipa, formata din aproape 20 de tineri cu specializari diferite – psihologie, psihoterapie, asistenta sociala, psihopedagogie, pregatire didactica etc.

 

Cand si cum a inceput povestea noastra?

Povestea noastra a inceput in anul 2007, in Cluj-Napoca, dintr-o idee a Bancii Transilvania, de implementarea careia se ocupa Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie. Initiativa s-a bucurat dintotdeauna de simpatia comunitatii clujene - si nu numai. Printr-un Centru de voluntariat deschis in 2007, in care s-au inscris 100 de tineri, au fost stranse peste 100.000 de semnaturi de adeziune din partea clujenilor.

 

Cei mai harnici 5 voluntari au fost angajati, apoi, la Banca Transilvania tocmai pentru ca BT a dorit sa rasplatasca astfel tinerii care au pus suflet in acest proiect. In 2008 am deschis Centrul de zi Clujul Are Suflet (Cluj-Napoca, str. Gh. Doja nr.3), o casa cu suflet, in care au loc toate activitatile fundatiei.

 

 

 

Activitatea noastra in imagini