Ce ne-am propus

Ce ne-am propus prin Clujul Are Suflet  

 

Clujul Are Suflet doreste sa ofere tinerilor cu potential, dar fara resurse, premisele reusitei. Ii sustinem in continuarea studiilor, in obtinerea unor rezultate scolare mai bune si le oferim sansa de a se dezvolta, dobandind mai multa incredere in propriile forte.

 

Desigur, stim cat de importante sunt activitatile de socializare in randul adolescentilor. Cei care ne trec pragul au ocazia, la centrul de zi, sa isi petreaca timpul intr-un mod util si placut, dezvoltand si noi prietenii. Dorim ca toti adolescentii sa aiba acces la tehnologia moderna, pentru a comunica si a se informa: sala de calculatoare, conectata la internet, le sta la dispozitie. Ei au oportunitatea de a face parte din piese de teatru, de a participa la concursuri, activitati sportive, jocuri de societate, ateliere de creatie si excursii.

 

Accesul la centrul de zi este facilitat prin faptul ca tinerii beneficiaza de transport gratuit si de o masa calda, pentru a putea veni la Clujul Are Suflet direct dupa finalizarea programului scolar.

 

Consideram ca procesul este complet atunci cand tinerii, in functie de propriul profil psihoaptitudinal si de interese, se califica profesional sau sunt admisi la facultate/scoala postliceala, ori isi gasesc un loc de munca.