Profesori

ANA-MARIA PUŞCAŞ-GELERIU  

Profesor de engleza si istorie - parte a echipei "Clujul Are Suflet" din octombrie 2019 Activitati in cadrul Fundatiei “Clujul Are Suflet" - organizarea meditatiilor la limba engleza si istorie pentru elevii de liceu; ajutor la teme; pregatirea elevilor pentru examenul de Bacalaureat la istorie si pentru competentele de limba engleza din cadrul examenului.

Studii: Facultatea de Istorie si Filosofie, specializarea Istorie, Universitatea Babeş-Bolyai; Masterat in Istoria si Socioantropologia Epocii Moderne; Absolventa a Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic, Nivelul I si Nivelul II; Posesoare a Certificatului Lingvistic Cambridge, nivel C1; in prezent, doctoranda in cadrul Facultatii de Istorie.

Experienta profesionala:peste 3 ani de experienta in meditatii, experienta de predare in invatamantul preuniversitar.

"Pentru mine, Clujul Are Suflet reprezinta mediul in care atat copiii, cat si noi, adultii, ne putem dezvolta emotional, profesional, educational. O mare bucurie personala este faptul ca pot transmite cunostintele necesare tinerilor elevi, iar reactia pozitiva, reflectata atat in rezultatele lor scolare, cat si in comportamentul lor reprezinta o mare implinire."

 

 

 

FLORINA MUREȘANU

Profesor de matematică -  parte a echipei „Clujul Are Suflet” din februarie 2014;

Activitati in cadrul Fundatiei “Clujul Are Suflet”: organizarea meditațiilor la matematică în funcție de nivelul tinerilor; sprijin în realizarea temelor pentru acasă; pregătirea elevilor pentru examenele naționale.

Studii: Facultatea de Matematică și Informatică, specializarea Matematică – Informatică, Universitatea Babeș - Bolyai, Cluj Napoca; Masterat în Baze de Date; Absolventă a Departamentului Pentru Pregătirea Personalului Didactic, Nivelul I și Nivelul II – Universitatea Babeș Bolyai, Cluj Napoca;

Experienta profesionala: peste 9 ani de experiență în meditarea elevilor cu dificultăți în dobândirea strategiilor matematice;

 

„Mă bucur că fac parte din echipa Clujul are Suflet și că pot contribui la formarea intelectuală a tinerilor din cadrul centrului. Meseria de profesor este una foarte frumoasă. Se spune că ne reamintim cu stimă de profesorii buni, dar ne reamintim cu dragoste de cei care ne-au influențat și sufletește. Așa că, îmi doresc ca peste ani, elevii să își amintească de mine cu dragoste și cel puțin o parte dintre aceștia să îndrăgească matematica”.

Împărtășesc ceea ce spunea Haim G. Ginott: „Se asteaptă ca profesorii să împlinească țeluri de neatins cu instrumente neadecvate. Miracolul este că, uneori, ei reușesc să ducă până la capăt această misiune imposibilă”.