Noutati

Donatii contactless pentru fundatia Clujul Are Suflet si Asociatia Little People prin POS-uri dedicate

Banca Transilvania lanseaza optiunea Donatii contactless prin intermediul POS-urilor dedicate. Premiera in Romania, aceasta incurajeaza solidaritatea si implicarea sociala, asa incat – cu ajutorul comunitatii, Asociatiei Little People si fundatiei Clujul Are Suflet – sa poata fi ajutati cat mai multi copii bolnavi si tineri care provin din medii sociale modeste.

BT are 60 de POS-uri de donatii – numite „cutii cu zâmbete” – in tot atâtea sedii din tara, la care se adauga cele ale partenerilor Asociatiei Little People, aflate la comercianti. 5 lei este suma care poate fi donata de fiecare data cu cardul contactless emis de orice banca sau cu unul dintre accesoriile de plata din colectia BT Pay: aplicatia cu acelasi nume, stickerul, bratara sau ceasul contactless.

„Prin posibilitatea de a dona contactless cu ajutorul POS-urilor dedicate oferim o alternativa moderna unui obicei traditional, cel de a face donatii. Ca parte a comunitatii, ne bucuram sa aducem tehnologia inclusiv in proiecte de implicare sociala. Am numit aceste POS-uri speciale ‹cutii cu zâmbete› pentru ca acest lucru ne dorim: sa ajutam impreuna copii si tineri sa aiba o viata mai buna”, declara Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

Prin cel mai mare proiect de implicare sociala a Bancii Transilvania, Clujul Are Suflet, au fost sustinuti in decurs de 11 ani peste 2.000 de tineri sa isi cunoasca potentialul, sa termine studiile, sa se (re)califice si sa isi gaseasca un loc de munca. In 2017, peste 20 de adolescenti ajutati de Clujul Are Suflet au promovat bacalaureatul, iar jumatate dintre acestia au obtinut note de peste 8 la examene. Fundatia este finantata de BT, iar prin POS-urile si cutiile de donatii din sediile sale din Cluj-Napoca banca doreste sa implice cât mai multe persoane din comunitate. Asociatia Little People ajuta copiii si adolescentii bolnavi de cancer din 10 sectii oncopediatrice din România si Republica Moldova. Aportul sau este esential, prin programele de suport psiho-social, activitati de voluntariat, precum si pentru renovarea si dotarea unor spitale. In fiecare an, datorita acestei asociatii peste 2.000 de copii si tineri invata sa spuna „Nu Mi-e Frica!”.