Animator socio-educativ

 

Jurj Alina

Animator socio-educativ - parte a echipei “Clujul Are Suflet” din mai 2016;

Activitati in cadrul Fundatiei “Clujul Are Suflet”: Activități cultural-artistice (improvizație teatrală, compoziție literară, desen, muzică), activități recreative (jocuri de societate, filme motivaționale, ieșiri organizate).

Studii: Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei; Masterat in “Tehnici psihologice de control al comportamentului și dezvoltarea potențialului uman” la Universitatea „Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca;

Experienta profesionala: 2 ani ca psihoterapeut cognitiv-comportamental, 1 an ca psihopedagog pentru copiii cu nevoi speciale.

 

„În fiecare zi mă întreb cel puțin o dată: “Ce aș încerca să fac, dacă aș ști că nu dau greș?” Și, chiar dacă încerc mai multe variante, una singură rămâne constantă în efectul său. Este vorba despre aducerea bunei dispoziții în interacțiunile cu ceilalți. Fie că este vorba de o glumă care detensionează atmosfera, de o recomandare, de o poveste cu subînțeles sau pur și simplu de “a fi acolo”, dacă aceasta stârnește un zâmbet, știu că sunt pe drumul cel bun. Astfel intenționez să mă comport cu adolescenții cu care voi intra în contact direct aici. Cred cu tărie că, în pofida dificultăților întâmpinate de aceștia, este posibilă șlefuirea unui viitor prosper pentru ei.”